Onze Gerechten

Gelieve vanaf 7 personen uw keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang.
Zo kunnen wij u een vlotte service garanderen.
Smakelijk !
Logo_kop_200x200

Voorgerechten

Voorgerechten worden enkel geserveerd in combinatie met een hoofdgerecht.
Handgesneden tartaar van rund
Carpaccio van gerijpte entrecôte
Huisgemaakte rundvleeskroketten
Vitello tonnato
Geroosterd rundvlees met truffelmayonaise
Open ravioli met gambastaarten
Halve kreeft met kreeftenbéarnaise of lookboter
Krokante zwezeriken met asperges en gedroogd grisonvlees
Zomerse salade met wilde gamba's
Logo_kop_200x200
* = gegrild op het houtvuur

Hoofdgerechten

Handgesneden tartaar van rund
Côte à l'os

Geserveerd per 2 personen

Entrecôte
Rib-eye

zesrib

Filet Pur
Filet Pur 'Au Simple Face'

Aan één zijde gegrild

Diamanthaas gegaard op lage temperatuur
krokante zwezeriken met asperges en truffel

Saus naar keuze : kruidenboter, jus nature, peperroomsaus, champignonroomsaus, béarnaise, choronsaus (=getomateerde béarnaise), gebakken champignons

Aardappelen naar keuze : kroketten, frieten, gratin

Logo_kop_200x200

Visgerechten

Zeetong Meunière
Filet van Pieterman met tempuragroenten en frisse salade
Kreeft op thaise wijze
Gegrilde kreeft met look
Logo_kop_200x200

Salades

Salade 'De Caron

Carpaccio van rund

Logo_kop_200x200

Desserts, kazen & warme dranken

Kaasbordje
Porto 10 jaar
Ambachtelijk vanille-ijs
Dame blanche
Moelleux van chocolade, ijs van bokkenpootjes
creme brûlée met Amaretto, amandelijs
Koffie of thee «De Caron»

met zoetigheden

Irish- (Whisky), Italian- (Amaretto), French Coffee (Cognac)
Digestieven

Cognac, Calvados, Grand-Manier, Amaretto, Sambucca, Baileys, Grappa, Limoncello, Poire 'Caron'

Sorry, the comment form is closed at this time.